favorite instagram accounts


I'm not a person who is trying to take a selfie like all the time and as soon as possible post them on Instagram. It's just not so me. But, I believe in the importance of remaining inspired. That's why I'm typing this post while having a cup of hot Nescafe Latte Mocha and listening to Charlie Puth, How Long. 

Here, I've listed my favorite Instagram accounts I'm shamelessly to revisit. Happy stalking.












Zyra 


What are your favorite Instagram accounts to follow? Leave them in the comments below!

Comments

  1. Si Handsome dan comel Yusuff Iskandar menjadi kegemaran Siqah. Hihi. Suka dengan IG Zyraroxx jugak. Kadanng2 lukisan dia setepek terkena kat muka, kadang2 lawak pun ada. Hihi.

    Siqah banyak jugak IG favourite tapi mostly IG orang yang buat flatlay such as @honestlyhani. Bertanya dalam diri, kenapalah tak bijak buat flatlay macam mereka? nampak tak, fikiran tak berseni. Hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erni tak terer jugak bab flatlays ni.. Bila la terer

      Delete
  2. I always stalked vivy and yusuf's family.. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan kan Vivy Yusoff & Yusuf Iskandar insta so adorable

      Delete
  3. Tahniah awak menang GA ni, jom tuntut hadiah.. dah lama sy tunggu awak bg details.. :)
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/11/pemenang-giveaway-besar-besaran-by.html

    ReplyDelete

Post a Comment