selamat hari raya 2017

Friday, 30 June 2017

Hi and peace be upon you 


Today is 6th Syawal, and selamat hari raya for all bloggers who are comment on my blog posts and to you all,  my silent reader. Selamat hari raya,  maaf zahir dan batin. 
Nasi impit,  rendang, kuah kacang,  lemang, sate mee kari and all the delicious food in the world and mana-mana rumah yang saya pergi beraya tu, thanks sebab sudi melayan especially saudara mara tu and my friends, love you.

And I'm sorry if I makes you feel annoying with me. Ada salah silap tu memang mintak ampun sangat la,  and buat mana-mana blog yang dah lama saya tak singgah baca memang maaf yang amat.  Insyaallah,  akan cuba blogwalking. 

xoxo, mija

13 comments

  1. I guess it's not too late to wish you, Selamat Hari Raya.. :D

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya Miza.
    I like those ketupats.

    ReplyDelete
  3. ketupat palas memang sedap untuk dimakan ..

    hohoho

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya dan maaf zahir batin ye :D

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya. May be blessed and have a wonderful raya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Eeiou 😘 😘 😘

      Delete
  6. Selamat Hari Raya Mija.

    Nadia suka ketupat palas =)

    ReplyDelete
  7. Erni! Selamat hari raya. Maaf zahir batin =)
    Siqah pun minta maaf ye kalau ada kata2 Siqah yang menguris rasa.

    Sedapnya ketupat daun palas! Siqah tak balik kampung Atuk tahun ni so tak dapat makan ketupat daun palas. Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya jugak ☺tak pe laa, balik tahun depan okeh lepas tu makan la

      Delete

Thanks for dropping by to read, much better if you guys leave your comment with your latest blog post link 😉

Latest Instagrams

© Erni Hasmiza 's Blog . Design by Fearne.