i am nuffnang blogger

Wednesday, February 24, 2016

Hype !

Sejak mula-mula buat blog lagi, memang iolls letakkan Nuffnang advertising kat sidebar blog. Sebab memang dah biasa dengan Nuffnang. Even dalam blog ni pun iolls letak Nuff ads, betul tak?  Mula-mula letak kat bahagian sidebar blog jee, lepas tu terus tambah atas tajuk blog. And then, mengikut statistics kat blog memang ramai yang baca blog bukan melalui komputer atau laptop semata, tapi melalui telefon pintar dan tablets. Even me sendiri memang selalu update blog melalui phone je,  senang. Sebab tu la iolls letak mobile ads Nuffnang nanti senang nak earns even on blog dengan phone je.

 Untuk new bloggers memang cadangkan nuffnang sebab nuffnang ni tak banyak songeh. I mean simple. Sejak start dengan blog lama memang dan daftar nuffnang, even blog ni sekali pun. Sejak daftar nuffnang dulu pun memang tak pernah buat masalah curang dengan nuffnang dengan company lain. Serius.

Lagipun nuffnang awesome apa. My points yang buat saya tertarik menarik dengan nuffnang :

1. Iklan cantik dan menarik
2. Helpdesk yang sangat friendly . Memang dia jawab kita punya questions cepat dan tepat. Iolls pun banyak hantar ticket diorang and memang sabar je diorang melayan.
3. Dekat dengan bloggers. Selalu buat aktiviti bersama dengan bloggers lain. 


Nuffnang ni kira macam side income dalam dunia blogging laa. It's just like sambil berblog, update blog di rumah kita still lagi lagi boleh dapat income, gituuu. Even me sendiri pun, bila log in Nuffnang pun happy walaupun RM1.00 semata tau. Hasil tulisan kita tuuu.

Toodles.

Update on Instagram

© Erni Hasmiza . Design by Fearne.