10 facts about me

Sunday, January 10, 2016

Hi. How your weekend guys?  Great or bored or you guys just reading same book over and over just like me? . It's okay. So I don't know what to update about,  but I still want to update my blog by hook or by crook tak kiralah pasal apa sekali pun. Huhu. 


So this is my 10 facts,  about me : 

  1. I have oily skin. 
  2. Love novel and novel and novel like so much.
  3. I couldn't sing.
  4. Love my long hair like so much  ^_^
  5. I can't drive and don't want to be a driver. 
  6. Love mascara than blusher hehe 
  7. I'm almost to 22 years old but never ever wear contact lens. 
  8. Long-face girl. 
  9. Hate presentation but love gossip-girl.
  10. I'm always look older than my actual age. Damn.

green tea

Hi.

Morning. 
Taip entri ni sambil tengok si comel Hayyan yang cute hehe . Hari tu masuk Billion terus capai teh hijau brand Boh. Mengada je. So sampai rumah je, terus adik perempuan kita buat he he. Tapi tu la, dia tambah gula sekali. Hehe agaknya dia tak baca instruction kat tepi kotak tu ek :p .Me at the first just buat green tea tu kosong macam tu je, tak bubuh gula tak bubuh apa, just celup tea tu je huhu. Minum pun dua tiga hari sekali sebab rasa kurang best. So masa nak minum green tea kali kedua tu, kita taruk lemon dalam cawan tu. Kiranya green tea plus lemon la, gitu sebab nya tak nak bagi green tea tu rasa dia boring je so kita minum la green tea plus lemon tu dengan senang hati.


Kalau uolls amalkan minum green tea but of course without any sugar,  just taruk lemon atau pun limau nipis. At the first, memang lah tak best minum green tea ni sebab rasa dia tak macam tea yang kita biasa minum, tapi kalau uolls cuba slow slow,  Inshaa Allah nanti uolls akan terbiasa, just tanam kan kebaikan green tea ni dalam kepala otak , confirm uolls bersemangat nak minum.

Toodles.

a not so newbie

Saturday, January 02, 2016

Hi everyone.


This is Erni Hasmiza's first blog post here. If you wanna know, I'm not a newbie in blogging world but to starting a blog again is not that easy plus I am feeling super excited and nervous at the same time.

So good luck to me. Starting to blogging again in 2016.

Update on Instagram

© Erni Hasmiza . Design by Fearne.